Handyman på Nordbygg 2012

ePocket Solutions deltog på Nordbygg 2012 i tidningen “Den moderna hantverkarens” monter tillsammans med andra företag med lösningar för det mobila kontoret. Montern var välbesökt av såväl befintliga användare som partners och nya spännande kontakter.

“Ett bra läge att få presentera oss lite närmare och våra nya produkter. Samtidigt tyckte jag att det var bra att det var en samlingsmonter, som en ö för det mobila kontoret, så vi exponerades väl på den stora mässan. Min upplevelse var att alla inom byggsektorn var där.”

 

Mobilt kontor sparar tid

Byggvärlden.se besökte montern och rapporterar att allt fler satsar på nätbaserade verktyg som kan effektivisera pappersarbetet för de som jobbar ute på fältet. Detta var tydligt på Nordbygg där Mobila kontoret hade en egen avdelning. Mobilt kontor sparar tid | Byggvärlden


Om Nordbygg

56 745 personer besökte årets upplaga av Nordbygg, den 20-23 mars 2012 på Stockholmsmässan i Älvsjö. De möttes av en mässanläggning som var fylld till sista kvadratmetern med cirka 900 utställare från drygt 30 länder. “Den moderna hantverkaren” hade i samarbete med Nordbygg skapat en helt ny avdelning inom området mobila lösningar. Där träffades utställare som är experter på att skapa ett fullt fungerande mobilt kontor för de som arbetar ”ute på fältet”. Man fick möjlighet att lära sig hur man effektiviserar sin verksamhet samtidigt som man sparar både tid och pengar.